مواد مورد نياز براي 4 تا 5 نفر :
عدس 40 گرم
ماش 90 گرم
رشته آشي 50 گرم
اسفناج 500 گرم
آلوچه ترش جنگلي 200 گرم
پياز بزرگ يك عدد
سير 3 حبه
آب 2 ليتر
نعناع داغ 2 قاشق سوپ خوري
برنج نيم دانه 2 قاشق سوپ خوري
زردچوبه يك قاشق چاي خوري
گلپر يك قاشق چاي خوري
نمك و فلفل سياه به ميزان مورد نياز
روش پخت :
بلغور گندم ، عدس و ماش را 12 ساعت خيس كنيد ، برنج را نيز با كمي نمك 12 ساعت خيس كنيد ، مواد فوق را نيم پزکنید ، ، سپس پياز خلالي خرد شده را با كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود ، سير له شده را نيز به پياز بيفزاييد و كمي تفت دهيد در پايان زردچوبه ، گلپر ، نمك و فلفل سياه را نيز به آن اضافه كنيد ، وقتي حبوبات نيم پز شد ، اسفناج خرد شده را به آن اضافه كنيد و پس از 30 دقيقه آلوچه جنگلي ترش ، رشته آشي و مخلوط پياز داغ را به آش بيفزاييد و اجازهدهيد تا 30 دقيقه جا بيفتد و با آلو و نعناع داغ تزيين و سرو كنيد