مواد لازم :
ران مرغ 2 عدد
پودر سير 1 قاشق چايخوري
پودر آويشن 1 قاشق چايخوري
سس گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
روغن سرخ كردني 2 تا 3 قاشق غذا خوري
طرز تهيه
مرغ ها را با نمك ، فلفل ، پودر آويشن و سير مزه دار كنيد ، سپس سس گوجه فرنگي را به آنها بيفزاييد و اجازه دهيد 2 تا 3 ساعت در اين مواد استراحت كنند تا مزه مواد به خورد مرغ برود ، آرد سوخاري را در ظرفي تخت بريزيد و مرغ ها را در آن بغلتانيد تا كاملا" همه جاي آن با آرد سوخاري پوشيده شود ، مقداري روغن مايع كف سيني فر بريزيد و مرغ ها را در آن بچينيد ، سيني را روي طبقه وسط فر قرار دهيد و با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 60 تا 75 دقيقه بپزيد تا كاملا" مغز پخت شوند ،