كوكي جو و چيپس شكلات
مواد لازم
آرد 115 گرم
بيكينگ سودا يك دوم قاشق چايخوري
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
نمك 1 پينچ
كره در دماي محيط 115 گرم
شكر سفيد 100 گرم
شكر قهوه اي روشن 90 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر وانيل يك چهار قاشق چايخوري
جوي پرك بسيار ريز 75 گرم
چيپس شكلات ريز 175
طرز تهيه
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و2 تا 3 عدد سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد ، آرد ، بيگينگ سودا ، بكينگ پودر و نمك را با هم درون كاسه اي الك كنيد .
كره وشكر ها را با هم به وسيله همزن برقي بزنيد تا كرم يكدستي به دست آيد آنگاه تخم مرغ و وانيل را بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد ، مخلوط آرد را به تدرج به مخلوط كره اضافه و مخلوط كنيد ، سپس جوي پرك و چيپس شكلاتي ريز را بيفزاييد و مخلوط كنيد تا خمير يكدستي درست شود به اندازه يك قاشق چايخوري پراز مواد برداريد و به شكل گلوله در آوريد .
گلوله ها را با فاصله درون سيتي فر بچينيد ، كوكي ها را 10 تا 12 دقيقه يا تازماني كه اطراف آنها برشته شود ولي هنوز قسمت مياني نرم باشد ، روي طبقه وسط فر بپزيد ، سپس كوكي ها را روي پنجره سيمي خنك كنيد ، بعد آنها را درون كپسول يا كاغذهاي زيبا بسته بندي کنید
|