مواد لازم :
پياز بزرگ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
آب 250 ميلي ليتر
سيب زميني متوسط 3 عدد
ماست 1 ليتر
گشنيز خرد كرده 500 گرم
كره 25 گرم
جوي پوست كنده و پخته 3 پيمانه
آب مرغ 750 ميلي ليتر
هويج متوسط 2 عدد
آب ليمو به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا پياز را خلالی را با كره و روغن مايع تفت دهيد تا طلايي رنگ شود جوي
پوست كنده وپخته را درون قابلمه اي مناسب بريزيد و آب ، آب مرغ ، سيب زميني
رنده شده و هويج رنده شده را به آن بيفزاييد .
قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا سيب زميني و هويج بپزندوسوپ كمي سفت و غليظ
شود ، ماست را با 3 قاشق سوپخوري آب ليمو و مقداري نمك مخلوط كنيد و با
چنگال بزنيد تا صاف شود بعد درون سوپ درحال جوش بريزيد، سپس نيمي از پياز
سرخ كرده را با روغن به سوپ اضافه كنيد و بگذاريد حدود 10 تا 15 دقيقه
بجوشد تا غليظ شود ، در آخر ، گشنيز را بيفزاييد و اجازه دهيد سبزي بپزد ،
درپايان پخت ، نمك ، فلفل ومقداري آب ليمو را اضافه کنید