موادلازم :
برنج خيس كرده 1 و يك دوم پيمانه
لپه پخته يك دوم پيمانه
شويد خشك 2 قاشق غذا خوري
نعنا داغ 4 قاشق غذا خوري
گوشت چرخ كرده 150 گرم
پياز سرخ كرده يك دوم پيمانه
ادويه ونمك به ميزان لازم
فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم
گردو يك دوم پيمانه
آب غوره 2 پيمانه
طرز تهيه :
داخل ظرفي بزرگ 6 پيمانه آب بريزيد و روي حرارت بگذاريد آب كه جوش آمد برنج را اضافه كنيد تا كاملا" له شود اگر حين پخت آب برنج كم بود ، دوباره آب جوش اضافه كنيد ، سپس لپه پخته را به مواد درون قابلمه بيفزاييد ، گوشت چرخ كرده را با 3 قاشق از پياز سرخ كرده و كمي زردچوبه تفت دهيد و به آش اضافه كنيد ، نعنا داغ و شويد خشك را هم داخل آش بريزيد و خوب هم بزنيد .
گردوي خرد شده ، فلفل و آب غوره را هم بريزيد و بگذاريد آش آهسته بجوشد تا جا بیافتد. وقتي برنج كاملا" پخت و لعاب انداخت ، آش را در ظرفي بكشيد وروي آن را با نعنا داغ و گردوي خرد كرده تزيين كنيد .