مواد لازم :
كدوسبز 3 عدد درشت
گوشت چرخ كرده 50 گرم
قارچ ريز شده 5 عدد
فلفل دلمه اي خرد شده 2 قاشق غذا خوري
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
نمك ، زردچوبه و آويشن به ميزان لازم
پنير ورقه اي 3 عدد
زرشك 1 قاشق غذا خوري
آب ليمو 2 قاشق غذا خوري
پياز رنده شده 1 عدد كوچك
طرز تهيه :
گوشت و پياز رنده شده را همراه قارچ وفلفل دلمه اي كمي در روغن تفت دهيد و ادويه ها را بيفزاييد ، سپس 3 قاشق غذا خوري آب اضافه كنيد و بگذاريد تا آب جذب مواد شود .
كدوها را به صورت راه راه پوست بكنيد و از طول دو نيمه كنيد داخل كدوها را به كمك قاشق چايخوري طوري خالي كنيد كه كف و ديواره كدوها آسيب نبيند ، سپس داخل كدوها را كمي با برس به اب ليموي تازه آغشته كنيد وداخل آن را با مواد گوشتي پر كنيد و در سيني فر بچينيد وداخل فريكه از قبل با دماي 150 درجه سانتيگراد گرم شده است به مدت 20 دقيقه روي طبقه وسط قرار دهيد .
بعد از اين مدت سيني را از فر خارج كنيد و مقداري پنير ورقه اي روي كدوها بگذاريد و روي پنير را چند دانه زرشك بگذاريد ، سپس دوباره كدوها را 7 تا 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير آب شود.