مواد لازم
جعفري خرد شده 500 گرم
بلغورگندم ريز 250 گرم
نعناي تازه و خرد كرده 100 گرم
گوجه فرنگي 4 عدد
آب ليمو 3 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون به ميزان لازم
طرز تهيه
بلغور گندم را دو ساعت درون آب گرم خيس كنيد جعفري و نعناي خرد شده را در ظرفي مناسب با هم مخلوط كنيد ، گوجه فرنگي را بصورت نگيني خرد و به جعفري و نعنا اضافه كنيد سپس بلغور گندم خيس خورده را از آب بيرون آوريد وبگذاريد كاملا" آب آن گرفته شود ، بعد بلغور را به مواد بيفزاييد و در مرحله آخر آب ليمو ، نمك ، فلفل و روغن زيتون را نيز به پيش غذا اضافه كنيد.